We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Sonos not working at all. UI7/VeraPlus 1.7.4001  (Read 781 times)

Offline anthonyris

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 250
  • Karma: +6/-1
Sonos not working at all. UI7/VeraPlus 1.7.4001
« on: August 05, 2018, 08:55:26 pm »
Has anyone gotten the Sonos app to work after recent firmware upgrades? One of the very coolest things I had going was having Vera/Sonos working together.
 (I do not know what got into me, as most stuff was working... argh.)

Any help appreciated. Can?t even get Vera to play/pause on any of my zone players. Was used daily for at least a year...
Vera3x2, Leviton, GE dimmers, relays and lamp modules, Sonos, Nests...

Offline rafale77

  • Community Beta
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 1749
  • Karma: +101/-27
  • HA ≠ IoT as a blue sky is cloudless.
Re: Sonos not working at all. UI7/VeraPlus 1.7.4001
« Reply #1 on: August 11, 2018, 01:50:53 pm »
Any reason for you to have upgraded the firmware? There was nothing in it for me and it only broke things which were working before. I would just revert if I were you unless there is something specific you wanted.
openLuup (79 devices, 141 scenes, 19 apps) master to VeraPlus (142 zwave nodes, 8 Zigbee nodes, 221 devices,  20 scenes , 2 apps) +  Hubitat (15 Zigbee nodes) + Home-Assistant (API Integrations). Bridged to Siri and Alexa. Homewave. VeraPlus ExtRooted and mios server independent.

Offline sama002

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Re: Sonos not working at all. UI7/VeraPlus 1.7.4001
« Reply #2 on: December 15, 2018, 09:46:00 pm »
Has anyone gotten the Sonos app to work after recent firmware upgrades? One of the very coolest things I had going was having Vera/Sonos working together.
 (I do not know what got into me, as most stuff was working... argh.)

Any help appreciated. Can?t even get Vera to play/pause on any of my zone players. Was used daily for at least a year...

Please upload the LUAA file L_SonosTTS.lua  posted on page 2 of thread below and refresh your browser page , it worked for me on UI7/VeraPlus 1.7.4001


http://forum.micasaverde.com/index.php/topic,80834.msg387837.html#msg387837

« Last Edit: December 15, 2018, 09:58:30 pm by sama002 »