Author Topic: HD Gen2 Hub and Vera  (Read 561 times)

Offline XA44Owq26HxCq88

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-1
HD Gen2 Hub and Vera
« on: October 04, 2018, 12:51:33 pm »
Anyone have any thoughts/tips/etc. on using the Hunter Douglas Gen 2 hub with VeraPlus?

I've been using the Gen 1 hub with VeraPlus and have been very successful. Unfortunately I've run into a bit of a problem that the HD tech thinks is related to the hub, so he's sending me a Gen 2 hub (and repeaters). I will replace the Gen 1 hub with the Gen 2 hub, but I'm HOPING I will not have to do too much programming to integrate the new hub so it works with my scenes in VeraPlus

Offline Radu B

  • Global Moderator
  • Sr. Newbie
  • *****
  • Posts: 39
  • Karma: +0/-0
Re: HD Gen2 Hub and Vera
« Reply #1 on: October 05, 2018, 01:46:01 am »
Hello.

Could you check your inbox ? I have sent you an e-mail regarding your question.

Thank you  :).

Offline XA44Owq26HxCq88

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-1
Re: HD Gen2 Hub and Vera
« Reply #2 on: October 15, 2018, 10:55:55 am »
Vera (Radu) has responded to my inquiry -

" there has been made already a request for this type of device"

meaning that someone has already asked Vera to support this unit (HD Gen 2) in a future update.

I am assuming that if enough people request the support, then Vera will do the coding required and add the Gen 2 hub to their list of supported devices.

So.... Anyone who is interested in Vera support of the HD Gen2 hub should contact Vera and make the request. The more people asking, the more likely it will be included.