Author Topic: Devices disappeared in Chrome  (Read 1283 times)

Offline gengen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 243
  • Karma: +23/-5
Devices disappeared in Chrome
« on: November 01, 2018, 03:46:33 am »
Today, I was surprised to find that all of my device tiles disappeared from Vera in my Chrome browser! All of the other UI elements were there normally but all of the devices were invisible.
This was happening on both a Vera Plus and a Vera Edge.
When I tried using Internet Explorer and Firefox, all of the devices were visible normally. Also, I saw my devices when using Chrome on an Android phone.
Clearing all of my browser data did not solve the problem.
Uninstalling Chrome and reinstalling it did solve the problem and mow I'm back to normal.
I was using the current 64 bit Chrome version 70.0.3538.77 on Windows 7 before and after the re-installation.

Has anyone else experienced this phenomenon?

Offline svaleb

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 464
  • Karma: +7/-7
Re: Devices disappeared in Chrome
« Reply #1 on: November 01, 2018, 04:15:18 am »
Also a problem in Firefox.
Not all is visible.
Danfoss thermostat : temperature is partly hidden
Comet thermostat : the arrows for changing temperature is hiding the the temperature digits.
Temperature for your residence (upper right corner) is not changing.

All is shown correctly in Edge.

Offline Sorin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1048
  • Karma: +84/-10
Re: Devices disappeared in Chrome
« Reply #2 on: November 01, 2018, 05:36:19 am »
svaleb - it would help to have at least the same details and browser versions as gengen gave. And we'd love to have a look at that.

Thanks
Sorin M. ▾ Community Manager
Vera Control, Ltd. ▾ Smarter Home Control  ▾ support@getvera.com ▾www.getvera.com ▾ +1 (866) 966-2272

HOURS OF OPERATION for Customer Care Department - 24/7

Offline reneboer

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1423
  • Karma: +81/-30
Re: Devices disappeared in Chrome
« Reply #3 on: November 01, 2018, 07:37:55 am »
Hi,

Similar problem here. I found that changing your browser width makes it reappear again. See images. This is Firefox 63 on Win10 remote view.

Cheers Rene
2xVeraLite, VeraEdge, openLuup, ALTUI, 20 switches, 10 dimmers, 20 sensors, 10 scene controllers, 1 Harmony Hub, many plug-ins. Not enough time.

Offline Sorin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1048
  • Karma: +84/-10
Re: Devices disappeared in Chrome
« Reply #4 on: November 01, 2018, 09:18:32 am »
Thank you, rene

We'll have our web team look into this.
Sorin M. ▾ Community Manager
Vera Control, Ltd. ▾ Smarter Home Control  ▾ support@getvera.com ▾www.getvera.com ▾ +1 (866) 966-2272

HOURS OF OPERATION for Customer Care Department - 24/7

Offline reneboer

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1423
  • Karma: +81/-30
Re: Devices disappeared in Chrome
« Reply #5 on: November 02, 2018, 06:04:44 am »
Hi Sorin,

Ran some more test with local access. With Firefox same issue for the Room view also after clearing all local files and reloading. I even have a non-existing device taking space as place holder in a room with just one device (place holder in the left column, actual device in the right). This same happens in the Types view if you have just one device of a particular type.

Tried with Edge and Chrome and then I do not see this problem.

Don't you just love standards  :P

Cheers Rene
2xVeraLite, VeraEdge, openLuup, ALTUI, 20 switches, 10 dimmers, 20 sensors, 10 scene controllers, 1 Harmony Hub, many plug-ins. Not enough time.

Offline Sorin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1048
  • Karma: +84/-10
Re: Devices disappeared in Chrome
« Reply #6 on: November 06, 2018, 05:48:16 am »
oh dear standards ::)

We have this replicated and reported.
Sorin M. ▾ Community Manager
Vera Control, Ltd. ▾ Smarter Home Control  ▾ support@getvera.com ▾www.getvera.com ▾ +1 (866) 966-2272

HOURS OF OPERATION for Customer Care Department - 24/7