We have moved at community.getvera.com

Author Topic: I am getting an error from 3M 50 but it still works  (Read 941 times)

Offline livingthreeday

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
I am getting an error from 3M 50 but it still works
« on: October 07, 2012, 11:33:52 pm »
I recently added the app for the wifi 3M therm and it is working but the log repeatedly  shows this error
02   10/07/12 23:19:36.338   luup_log:14: RTCOA INFO (callThermostatAPI:308) - retrying request, path = /tstat, retry #7 <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.340   luup_log:14: RTCOA ERROR (doHttpRequest:244) - Received bad HTTP response <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.341   luup_log:14: RTCOA ERROR (doHttpRequest:245) - URL: http://192.168.1.64/tstat <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.341   luup_log:14: RTCOA ERROR (doHttpRequest:246) - postData: nil <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.342   luup_log:14: RTCOA ERROR (doHttpRequest:247) - Status: timeout <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.342   luup_log:14: RTCOA ERROR (doHttpRequest:248) - Body: nil <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.343   luup_log:14: RTCOA ERROR (doHttpRequest:249) - Headers: nil <0x2ca53680>
01   10/07/12 23:19:41.343   luup_log:14: RTCOA ERROR (callThermostatAPI:313) - Received no response (timeout?), path = /tstat <0x2ca53680>

i eventually see successful communications but I assume that one of the status routines is wrong for my thermostat and this is causing a slowdown in my vera 3 ui5 
I can control all of the functions and get the proper statuses. is there a way to stop the request that is failing?