We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Did somebody check if iVera works with IOS 6?  (Read 2506 times)

Offline virginian

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
  • Karma: +1/-0
Did somebody check if iVera works with IOS 6?
« on: October 19, 2012, 11:49:05 am »
I'd rather not upgrade but so far it's the only solution to fix broken Visual Voicemail on my iPhone.

Offline Piwtorak

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
  • Karma: +4/-0
Re: Did somebody check if iVera works with IOS 6?
« Reply #1 on: October 19, 2012, 03:02:21 pm »
I have IOS6 and Ivera free version running fine.
Vera3 (1), Airport Extreme (2), Apple TV (3), Sqblaster (1), GE Switch (3), GE Dimmer (1), Leviton VRCSZ2 (2), GE 45601 (1), Intermatic HA03 (2), GE Zwave Outlet (1), Remote Control Curtain (1) and growing.

Offline virginian

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
  • Karma: +1/-0
Re: Did somebody check if iVera works with IOS 6?
« Reply #2 on: October 19, 2012, 04:31:55 pm »
I have IOS6 and Ivera free version running fine.

Piwtorak.

Thank you very much for a prompt reply, upgrade is due tonight!


Offline Primetime

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +0/-0
Re: Did somebody check if iVera works with IOS 6?
« Reply #3 on: December 26, 2012, 12:16:54 am »
Mine's working great as well.  I find myself using this app more than my other options.