We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Set-point missing on Danfoss Living Connect [Solved]  (Read 2798 times)

Offline hhg

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +1/-0
Set-point missing on Danfoss Living Connect [Solved]
« on: November 22, 2012, 10:13:42 am »
Hi

After I applied the "Virtual temperature reading" trick from http://wiki.micasaverde.com/index.php/Danfoss_Thermostat_LC to one of my Danfoss Living Connect the set-point temperature has disappeared together with the left/right buttons to adjust the set-point temperature up and down.

This "trick" creates a CurrentTemperature variable (from urn:upnp-org:serviceId:TemperatureSensor1) under the device, and that apparently "confuse" Home Buddy.
Is there a way to delete this variable under a Device? To get Home Buddy to work again. Or is the only way to exclude and include the device again - Making a new one (and updating scenes etc)

AutHomationHD handles the device fine, so I believe it is a minor glitch on the Home Buddy side, and not something broken on the Vera side.

Thanks for a great program

/hhg
« Last Edit: January 14, 2013, 02:59:16 pm by hhg »

Offline rakstar

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 342
  • Karma: +0/-0
Re: Set-point missing on Danfoss Living Connect
« Reply #1 on: November 25, 2012, 03:28:40 pm »
Could you send me your user data so I can take a look?

https://sites.google.com/site/rakstar/homebuddy/troubleshooting#user_data

Offline hhg

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +1/-0
Re: Set-point missing on Danfoss Living Connect [Solved]
« Reply #2 on: January 14, 2013, 02:58:23 pm »
Hi Rakstar

Thanks!
I assume you got my mail with the user data?
I works now in version 0.37

It's a great program

/hhg

Offline rakstar

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 342
  • Karma: +0/-0
Re: Set-point missing on Danfoss Living Connect [Solved]
« Reply #3 on: January 16, 2013, 02:49:52 pm »
Hi Rakstar

Thanks!
I assume you got my mail with the user data?
I works now in version 0.37

It's a great program

/hhg

Awesome!  Yes I did.  Sorry if I didn't respond, I'm backed up with unread emails.  Glad it works for you.  Don't forget to rate and review :)