We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Line-In Useage  (Read 1269 times)

Offline big517

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 576
  • Karma: +1/-4
Line-In Useage
« on: February 05, 2013, 11:38:15 am »
Hello,

I read that the Line-In from a sonos unit can be played on another sonos unit while the main unit is playing something totally different.
http://forums.sonos.com/showthread.php?t=32052

Example
Sonos 1 (Playing Pandora) and (Line-In from Aux Source)
Sonos 2 (Playing Sonos 1's Line-In)

That is pretty cool, and makes the plans I have for paging much more efficient.

The question is;
How do I specify to play the "Line-In" from the sonos with this Plugin?

Thank you,

Offline lolodomo

  • Moderator
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 3484
  • Karma: +74/-10
Re: Line-In Useage
« Reply #1 on: February 06, 2013, 06:05:52 pm »
If in the Player tab, you see a field named audio inputs, you can simply use the action PlayURI with parameter AI:xxxxx (xxxxxx being what is called Line-In source name in the Sonos control app) in your scene as described in the following post: http://forum.micasaverde.com/index.php/topic,8505.msg93140.html#msg93140

If not, you can use the PlayURI using as URL something like x-rincon-stream:RINCON_xxxxxxxxxxxx01400 replacing xxxxxxxxxxxx by the MAC address of your Sonos unit (without the :).
« Last Edit: February 06, 2013, 06:22:37 pm by lolodomo »