We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Z-Wave Clamp Power Meter  (Read 2221 times)

Offline windstar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Z-Wave Clamp Power Meter
« on: February 19, 2013, 08:19:49 am »
Hi somebody please help me  ??? how to include The Aeon Labs Smart Energy Monitor EU into vera lite.
thanks
chandan

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: Z-Wave Clamp Power Meter
« Reply #1 on: February 19, 2013, 09:41:24 am »
@windstar,

Welcome!

I don't have this device, so I don't have specific instructions on how to include it, but I imagine it's not much different than including other Z-Wave devices. Did you encounter an issue?

Not sure if you have seen some other threads on this device; for example this topic. And the wiki perhaps?
Dezwaved at the moment...

Offline windstar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: Z-Wave Clamp Power Meter
« Reply #2 on: February 20, 2013, 02:10:44 pm »
 oTi@
thanks,i am exploring the links you gave

Offline Pshomectrl

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: +0/-0
Re: Z-Wave Clamp Power Meter
« Reply #3 on: April 12, 2013, 06:58:49 am »
Hi Windstar
Even if this thread is a little bit older............
Simply install the HEM where you need it.
Best ist to power it with it's own powersupply.
Then take your vera near the HEM and press the + sign on vera.
If Vera flashes, press the little button on back of HEM.

First i had some problem with unknown devices. Now, after up grading HEM to 3.67, only theoverall and my 3 single clamps are visible in Vera.

Paul