We have moved at community.getvera.com

Author Topic: "Delivery failed" message  (Read 11568 times)

Offline woodsby

  • Beta Testers
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 466
  • Karma: +1/-0
Re: "Delivery failed" message
« Reply #15 on: June 24, 2010, 08:57:05 pm »
Javier, I moved all my imp code to the parent imp file until this gets figured out.  One thing that I noticed is after doing so, I no longer get the error that the serial port is already in use by device #64.  I'm wondering if the child imp file is causing multiple connection attempts to the serial device.
Vera1 (1.1142), Vera2 (1.1182), VRI06 (12), VRS15 (3), VRS05 (2), VRF01 (2), VRCS4 (2), ZRW113, ZRF113 (2), 45602, 45603, TZMT400 (2), FE599 (2), 99100, Thinkstick, Harmony 890Pro (2), Harmony RF Extender, Nevo S70, Nevo NC-50, Minimote, SQ Remote, SQ Blaster, EtherRain-8, Cliste ActiveRFID, TED5002

guest4690

  • Guest
Re: "Delivery failed" message
« Reply #16 on: June 24, 2010, 10:18:31 pm »
Javier, I moved all my imp code to the parent imp file until this gets figured out.  One thing that I noticed is after doing so, I no longer get the error that the serial port is already in use by device #64.  I'm wondering if the child imp file is causing multiple connection attempts to the serial device.

sounds interesting.  hard to tell for sure without seeing your code, of course.

i read your logfile; but couldn't see where it was hanging.  it might be easier to do it 'live'.  can you enable the tech support access so i can play with it?