Author Topic: UI7 - Adding An Existing User  (Read 833 times)

Offline fullmoonguru

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 192
  • Karma: +0/-1
UI7 - Adding An Existing User
« on: June 06, 2015, 02:26:40 pm »
I have 2 Vera systems that I set up and I'm the administrator of both.  When I login I can choose which one I want to go to.  Great.  Now I have installed a 3rd Vera and made someone else the admin.  I tried to add myself as a user but I get the message that the user already exists.  Is there a way, a workaround or something, to be able to be added as a user of other Vera systems?

Offline fullmoonguru

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 192
  • Karma: +0/-1
Re: UI7 - Adding An Existing User
« Reply #1 on: June 10, 2015, 04:11:11 pm »
Really, nobody has anything on this?

Offline Dabici

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
Re: UI7 - Adding An Existing User
« Reply #2 on: July 09, 2015, 09:51:35 pm »
I'm having the same problem.

Offline BOFH

  • Sr. Hero Member
  • ******
  • Posts: 2409
  • Karma: +112/-140
Re: UI7 - Adding An Existing User
« Reply #3 on: July 09, 2015, 11:15:15 pm »
If a user exists, it means that user name is already in GetVera's database registered to someone else. If your 3rd Vera is on someone else's account, then you can't add a user with the same name as one that is already on your account. Or so I have been let to believe..

For example, if you have a user XYZ, if I try to create a user XYZ on my Vera I will get the message that the user already exists. As it does, since you have it. Seems that's how the user database is set up.
Vera3 UI5 UI7 Edge Plus
Trane TZEMT400AB32 | Schlage BE369 FE599 | GE 45601 45602 45603 45604 45606 45609 45631 | Intermatic HA01C HA03C HA05C HA07C CA600 CA3000 | Aeon DSC06106 | Telguard GDC1 | Foscam FI8910W FI8905W FI9821W | D-Link 930L | Wanscam JW0011 | ZModo ZPIBH13W