We have moved at community.getvera.com

Author Topic: https://ra1.findvera.com Failure!  (Read 3093 times)

Offline sky-chicken

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
https://ra1.findvera.com Failure!
« on: November 22, 2008, 01:06:55 pm »
I am using the iphone interface (secure) and every time when I change a zwave setting it works but gives me this error message : https://ra1.findvera.com Failure!

Offline nolos

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 191
  • Karma: +0/-0
Re: https://ra1.findvera.com Failure!
« Reply #1 on: November 24, 2008, 09:42:39 am »
I have am having the same message appear.  My light go down when I tell them to but I get a Failure message too.  How does vera know i'm a failure?

Offline micasaverde

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1666
  • Karma: +15/-1
Re: https://ra1.findvera.com Failure!
« Reply #2 on: November 24, 2008, 10:06:06 am »
This is a bug.  Let me try to get it fixed today before we do the release: http://bugs.micasaverde.com/view.php?id=277