We have moved at community.getvera.com

Author Topic: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.  (Read 2714 times)

Offline Lime795

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
(UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
« on: May 04, 2014, 01:28:36 pm »
So after upgrading to UI7 beta, the beta web portal fails to redirect, as when it does, the following is what i see in the address bar:

" https://relay/relay/uiredirect/device/.... "

And on chrome, it says its not found. So how do i access my veralite?
« Last Edit: May 05, 2014, 01:30:54 am by mcv.vlad »

Offline mcv.vlad

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
  • Karma: +5/-0
Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
« Reply #1 on: May 05, 2014, 01:21:56 am »
We're working on reported issues with ui7, this one included.

Thank you,
Vlad
« Last Edit: May 05, 2014, 01:31:24 am by mcv.vlad »

Offline koburg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 65
  • Karma: +6/-7
Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
« Reply #2 on: May 05, 2014, 01:31:54 am »
Got the same error.

Offline goconfigure

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
« Reply #3 on: July 03, 2014, 11:52:30 pm »
UI7 broke my entire home automation network. No devices, locks, scenes, or sensors show up now AND can't get to my dashboard it just seems to hang and not load all the way. I tried accessing from a Mac and a PC.

Offline Frank Houston

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 83
  • Karma: +3/-0
Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
« Reply #4 on: August 12, 2014, 08:02:15 pm »
UI7 broke my entire home automation network. No devices, locks, scenes, or sensors show up now AND can't get to my dashboard it just seems to hang and not load all the way. I tried accessing from a Mac and a PC.

Clear your browser cache first, had to clear the cache on all browsers I had previously used to access my vera before it would work.