Author Topic: Trane Humidity Reporting  (Read 1184 times)

Offline integlikewhoa

  • Master Member
  • *******
  • Posts: 5620
  • Karma: +157/-380
Trane Humidity Reporting
« on: May 08, 2014, 06:24:04 pm »
Garret,

     Not sure if it was already added to the list, but I hoping you can add a humidity reading display to your app for the TRANE thermostats.

It's currently labeled "CurrentLevel" under the advanced tab in Vera or device info in your APP as far as I know.

Tzemt500bb32ma is the specific model I'm using.

Thanks,

Offline integlikewhoa

  • Master Member
  • *******
  • Posts: 5620
  • Karma: +157/-380
Re: Trane Humidity Reporting
« Reply #1 on: May 13, 2014, 05:17:29 pm »
Anyone else notice this or have a request for it?

Offline rjrabe87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: Trane Humidity Reporting
« Reply #2 on: September 21, 2014, 09:24:20 pm »
I would like to be able to read humidity as well on this same stat.

Offline Don Diego

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 534
  • Karma: +300/-3
Re: Trane Humidity Reporting
« Reply #3 on: September 23, 2014, 11:25:39 am »
Garret,

     Not sure if it was already added to the list, but I hoping you can add a humidity reading display to your app for the TRANE thermostats.

It's currently labeled "CurrentLevel" under the advanced tab in Vera or device info in your APP as far as I know.

Tzemt500bb32ma is the specific model I'm using.

Thanks,

Hi

  Does the thermostat report out the current humidity?

http://www.rcstechnology.com/oldsite/docs/thermostats/zwave/TZ43%20INSTALLATION%20MANUAL%20141-01652-04.pdf

Don
Vera 3 (@1.5.622) (3); Vera Plus (2);
Trane/Schlage TStats (1); Schlage Deadbolt (2); Kwikset Lock (3);  GE 45602 Dimmer (14); GE 45603 Dimmer (17); HSM-100 (16); Everspring Siren (8), Everspring Temp/Humidity (4); HSM 200 (1)

Offline integlikewhoa

  • Master Member
  • *******
  • Posts: 5620
  • Karma: +157/-380
Re: Trane Humidity Reporting
« Reply #4 on: September 23, 2014, 06:48:21 pm »
Garret,

     Not sure if it was already added to the list, but I hoping you can add a humidity reading display to your app for the TRANE thermostats.

It's currently labeled "CurrentLevel" under the advanced tab in Vera or device info in your APP as far as I know.

Tzemt500bb32ma is the specific model I'm using.

Thanks,

Hi

  Does the thermostat report out the current humidity?

http://www.rcstechnology.com/oldsite/docs/thermostats/zwave/TZ43%20INSTALLATION%20MANUAL%20141-01652-04.pdf

Don

DON,

The RCS you posted the manual on? or the TRANE?