We have moved at community.getvera.com

Author Topic: After alarm no connection anymore  (Read 730 times)

Offline Egbert

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
  • Karma: +0/-0
After alarm no connection anymore
« on: November 13, 2014, 02:58:02 pm »
I have an powermax pro connected with a FTDI interface to my Vera lite, app version 1.2a.
The first problem i have is that i cant get it in powerlink modus only in standard.
I tried many things and read here a lot but cant solve that problem.
But all my powermax devices are found and work normal, i also can arm/disarm the alarm and read the log from the visonic so the communication is ok i think.
But what i found a greater problem and i dont know if this has something to do with powerlink/standard mode is this:
When i arm my alarm and i have an intruder alarm then after i disable my alarm with for example my keyfob i dont have anymore communication between the powermax and the Vera.
To solve this problem i have to log into my vera and reload luup in the serial port configuration.
The Vera has latest UI7 1.7.439 firmware
« Last Edit: November 13, 2014, 02:59:33 pm by Egbert »

Offline nlrb

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 444
  • Karma: +13/-0
Re: After alarm no connection anymore
« Reply #1 on: November 13, 2014, 03:17:37 pm »
The fact that you're not able to use Powerlink mode already indicates there is something fishy going on. If you have a problem, make sure debugging is on, collect the LuaUPnP.log and send it to vera.powermax _at_ gmail.com.