We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Embedded DataMine Graph  (Read 996 times)

Offline Spilota

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +0/-1
Embedded DataMine Graph
« on: November 30, 2014, 06:23:57 pm »
Has anyone been able to embed a web page with a dataMine graph in Imperihome?  I've been trying this using this URL:  192.168.1.xxx/dm/graph.html?ref=GraphName

This works in a browser, but no dice in Imperihome.

Offline mickesanda

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
  • Karma: +1/-1
Re: Embedded DataMine Graph
« Reply #1 on: December 03, 2014, 03:49:06 pm »
I am interested in this subject as well
/Mike
VeraPlus UI7 1.7.4001, RFXTRX, 2 x HarmonyHub, HA-Bridge, 6 x Amazon Echo, Google Home, Fibaro dimmers and switches, Swiid, Ring DoorBell & cameras, Sonos, Yale Doorman, iKettle2.0 & Smarter Coffee, DSC 1616 with EVL3

Offline Otje

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 214
  • Karma: +6/-1
Re: Embedded DataMine Graph
« Reply #2 on: December 06, 2014, 05:21:03 am »
Hi

i had the same issue. it seems to go wrong if you use internal IP adresses (LAN). it works ok on the browser but not from imperihome. I used dynamic DNS (like DynDNS) to call the graph page via the WAN.  now it works fine. i had to open internal port otherwise Vera is not reachible from outside.

it is not the best way but it works great!

see attached example that shows my central heating system, setpoints, outside temp, inside temp, gas usage etc. I like this imperihome! (it is in Dutch)

hope this helps
VERA Plus, VERA 3 Lite , couple of PIR's, several switch units, wall mounted tablet, Sonos integration with TTS, Temperature sensors, Imperihome, Zwave LED bulbs

Offline Otje

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 214
  • Karma: +6/-1
Re: Embedded DataMine Graph
« Reply #3 on: December 13, 2014, 11:20:44 am »
i dont know what happened but since today also the graph using LAN ip adresses works in my imperihome

http://192.168.0.xx/dm/graph.html?ref=Gasuurdag1

this is what I typed in and it works...
VERA Plus, VERA 3 Lite , couple of PIR's, several switch units, wall mounted tablet, Sonos integration with TTS, Temperature sensors, Imperihome, Zwave LED bulbs

Offline Spilota

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +0/-1
Re: Embedded DataMine Graph
« Reply #4 on: December 29, 2014, 10:46:24 am »
So...... I added the HTTP:// and tried this again and it worked.  Could I really have forgotten to try that?  Thought I'd share in case anyone else is having this problem.