We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Website/Wiki/Forum  (Read 8700 times)

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Website/Wiki/Forum
« on: October 23, 2008, 12:19:00 am »
I thought it might be good to start a new topic on suggestion, issues and overall discussion of the main Website, Wiki and Forum.

I don't know if anyone else is seeing an issue with graphics working in the forum? The smiley's don't show up for me and my Avatar doesn't display either.

Feel free to move or delete this topic if you don't think it's relevent.
« Last Edit: October 23, 2008, 01:34:04 am by aaronox »
Aaron

Offline docBliny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
  • Karma: +0/-0
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #1 on: October 23, 2008, 12:49:53 am »
I'm seeing the smiley issue, too.

Offline micasaverde

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1666
  • Karma: +15/-1
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #2 on: October 23, 2008, 06:12:43 pm »

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #3 on: October 23, 2008, 07:55:18 pm »
I wanted to give a shout out to 325xi for spending the most time on this forum.  That actually beat micasaverde!

And next to micasaverde, you also have the most posts/replies.

Way to go!  :)
Aaron

Offline 325xi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1101
  • Karma: +0/-0
  • V1, V2, still V2...
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #4 on: October 23, 2008, 08:06:19 pm »
:)

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #5 on: October 27, 2008, 11:54:15 am »
Just got back from a weekend trip with no cell service :( and no internet. I felt so disconnected.

Just saw the smilies are working! Great!

My avatar/picture isn't working, but I'm not sure if that's my problem or the way it's linking to the forum.

I'll try uploading it instead of using an URL.
Aaron

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #6 on: October 27, 2008, 06:46:40 pm »
Nope. Can't get my avatar to show up. :(

Just a minor thing, but it's kind of fun to have.  Any idea's?
Aaron

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #7 on: October 28, 2008, 06:51:22 pm »
Is there a way to have the forum auto refresh after 5 minutes.

I have a laptop with the forum open sitting on my desk, and I periodicly have to refresh it manually to see if there are any new posts.

However, I wouldn't want it to refresh when I'm posting, otherwise I might loose my work.
Aaron

Offline Alex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #8 on: November 04, 2008, 04:44:46 pm »
you can set a picture of your avatar from the pictures showed there. I also wanted to upload a personalized picture but wouldn't allow me ???   

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Website/Wiki/Forum
« Reply #9 on: November 05, 2008, 01:33:52 am »
Personal pictures/avatars upload doesn't work. Same with linking to a URL.

Maybe when they have more time.
Aaron