We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Added new IR device. Controls are not correct.  (Read 935 times)

Offline mjbok

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 148
  • Karma: +5/-1
Added new IR device. Controls are not correct.
« on: July 07, 2015, 03:23:31 pm »
Following the guides on here I was able to create the D I and S files for new device(s).

However the device itself is showing the options from a different device.

My D file is as follows:

<?xml version="1.0"?>
<root xmlns="urn:schemas-upnp-org:device-1-0">
  <specVersion>
    <major>1</major>
    <minor>0</minor>
  </specVersion>
  <device>
    <deviceType>urn:schemas-micasaverde-com:device:IrDevice:1</deviceType>
    <friendlyName>IR: Sony Projector</friendlyName>
    <manufacturer>Sony</manufacturer>
    <manufacturerURL>http://au.yamaha.com</manufacturerURL>
    <modelDescription>Projector</modelDescription>
    <modelName>RX-Vx73</modelName>
    <modelNumber>1.0</modelNumber>
   
    <protocol>raw</protocol>
    <handleChildren>1</handleChildren>

    <implementationList>
        <implementationFile>I_SonyProjector.xml</implementationFile>
    </implementationList>

    <serviceList>

      <service>
        <serviceType>urn:micasaverde-com:service:Volume:1</serviceType>
        <serviceId>urn:micasaverde-com:serviceId:Volume1</serviceId>
        <SCPDURL>S_Volume1.xml</SCPDURL>
      </service>

      <service>
        <serviceType>urn:a-lurker-com:service:SonyProjector:1</serviceType>
        <serviceId>urn:a-lurker-com:serviceId:SonyProjector1</serviceId>
        <SCPDURL>S_SonyProjector.xml</SCPDURL>
      </service>
    </serviceList>
  </device>
</root>

It is pulling the commands from a different device.  If I replace those "Volume" with "SonyProjector" I get no options.  It is the same with all of the new devices I have added.