We have moved at community.getvera.com

Author Topic: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?  (Read 12210 times)

Offline alpha1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 297
  • Karma: +2/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #15 on: November 19, 2015, 05:22:12 am »
Is pleg working on this update?

The last update broke pleg!

I opened my PLEG and conditions and such and they still look good. I know the actions are still working. I have not tried to add another condition or action yet but from a quick glance everything is working fine after this update with PLEG.

Thanks

Offline Spanners

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 265
  • Karma: +16/-5
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #16 on: November 19, 2015, 06:19:31 am »
Updated to 1.7.719 on Vera 3.

Vision Tilt sensors are finally fixed.

No other issues discovered so far, other than the WebUI performance seems much improved.


Offline DavidH

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +2/-2
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #17 on: November 19, 2015, 06:40:18 am »
Just tried the update on my Vera Edge and it's added 24 off  _GET_LANG(generic_sensor,sensor)  devices and two UN-named devices / power meters, but found all my original devices ??

Offline robw

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +0/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #18 on: November 19, 2015, 08:51:06 am »
Smooth Update it appears and Fibaro Binary Sensor now working!!!  :)

Rob
« Last Edit: November 19, 2015, 11:25:04 am by robw »

Offline pjeterinfo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #19 on: November 19, 2015, 09:06:12 am »
After upgrade I had to install the 'new' Hue plugin. Works fine now.

Offline surlaroute

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #20 on: November 19, 2015, 10:17:34 am »
Getting this on my cameras now... weird, cause the feed is live.




Offline ceefin

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 141
  • Karma: +7/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #21 on: November 19, 2015, 11:29:55 am »
Quote
GET_LANG(system_error,System error) : Device: 103. Fail to load implementation file D_VirtualPanel.xml
GET_LANG(system_error,System error) : Device: 105. Fail to load implementation file D_VirtualPanel.xml

I've got the above, as well. I deleted the Virtual Panel device as I never got around to using it.. but this still persists.

Offline boghammar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #22 on: November 19, 2015, 12:54:32 pm »
I'm fairly new to the Vera so I fooled around with it a bit and when I saw that there was a new firmware release I upgraded it with factory reset to get a clean machine. What I saw was two things:

  • It automatically found my Fibaro 3 in 1 sensor and added that without me having to do anything. I'm not to knowledged about the Z-Wave protocol but I guess that the Fibaro initiated that one (since I did not remove any devices before upgrading)
  • The second thing is a bit strange. I have the following errors in the log:
01      11/19/15 18:43:20.262   FileUtils::ReadURL 0/resp:404 user: pass: size 87 https://vera-us-oem-device12.mios.com/device/device/device/45101541/plugins response: ERROR:Invalid request, allowed:device/x/localdevices, device/x/name, device/x/ergyconf <0x77538520>

why is that and which process is trying to do what?

Offline RS7

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: +1/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #23 on: November 19, 2015, 01:18:48 pm »
All those items that say bug next to them.  Are those fixed or are they still bugs with this version?

Offline Guldberg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #24 on: November 19, 2015, 02:06:56 pm »
Cant get Hue to issue commands either. Tried to reinstall. Not luck.

But the Danfoss thermostate seems to be working now.

Offline slajgaj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 176
  • Karma: +2/-13
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #25 on: November 19, 2015, 02:39:58 pm »
I upgraded yesterday, and now not working. Every time in the top line
....please wait
And nothing :(
Like the Windows with blue screen :)
« Last Edit: November 19, 2015, 02:42:44 pm by slajgaj »

Offline Inzax

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 411
  • Karma: +26/-64
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #26 on: November 19, 2015, 04:54:42 pm »
I'm going in.....cya on the other side.

*grabs vera voodoo guide, spear, scuba mask, snorkel, 4 live chickens, blood of albino and Steely Dan CD.
Proud Member of the Epic Smite Thread.
VeraSecure; Concord 4 Panel; 6 IP Cameras; Imperiehome; Housemodes; system monitor; DeusexmachinaII; Vera Concierge

Offline Inzax

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 411
  • Karma: +26/-64
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #27 on: November 19, 2015, 05:12:27 pm »
damn.

I to have the emulation mode show up on my cameras.  My god....  Upgrades are seriously hit and miss...  No, the sacrifice of live chickens did not solve the issue.
Proud Member of the Epic Smite Thread.
VeraSecure; Concord 4 Panel; 6 IP Cameras; Imperiehome; Housemodes; system monitor; DeusexmachinaII; Vera Concierge

Offline rstrouse

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 842
  • Karma: +30/-9
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #28 on: November 19, 2015, 05:15:46 pm »
We hear your're leaving, that's ok
I thought our little wild time had just begun
I guess you kind of scared yourself, you turn and run

But if you have a change of heart
Vera don't loose that number
you don't wanna call nobody else 
Send it off in an backup to yourself...

Damn now that song is in my head.
1xVera3 1.7.619, 4xLinear WT00Z, 3xLinear WS15Z, 1xLeviton VRCZ4, 10xCooper RF9540, 1xLeviton VRFI10, 1xLeviton VP00R, 2xLinear GD00Z-4, 1xGE/Jasco 45612, 1xGE/Jasco 45610,  4xGE/Jasco 45605, 2xYale YRD220-ZW-619, 1xCaddx NX584, Autelis Intellitouch Pool Control, OpenSprinkler

Offline BOFH

  • Sr. Hero Member
  • ******
  • Posts: 2409
  • Karma: +112/-140
Re: New Upgrade UI7 - 1.7.1569 ?
« Reply #29 on: November 19, 2015, 06:36:01 pm »
Holding off on the update. Especially in view of the below error people are seeing. I rather keep my panels running. :)

Fail to load implementation file D_VirtualPanel.xml
Vera3 UI5 UI7 Edge Plus
Trane TZEMT400AB32 | Schlage BE369 FE599 | GE 45601 45602 45603 45604 45606 45609 45631 | Intermatic HA01C HA03C HA05C HA07C CA600 CA3000 | Aeon DSC06106 | Telguard GDC1 | Foscam FI8910W FI8905W FI9821W | D-Link 930L | Wanscam JW0011 | ZModo ZPIBH13W