Author Topic: Crazy little problem Slave controller  (Read 612 times)

Offline mtruppi

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Karma: +6/-3
Crazy little problem Slave controller
« on: April 01, 2016, 02:19:27 pm »
Hi Everyone,

I don't know if anyone has run into this, but I am having a strange problem.  I have two Vera controllers bridged.  One in the house and one in the building.  I have door locks on both the house and the building.  House devices are on the house controller, building devices are on the building controller.  The building controller is the master.

Vera Alerts is installed on the building controller (master)

If a pin code 1 is entered on the house back door, the building controller sees this and a notification is sent that "Pin code 1 " was used.  Works fine
If a pin code 1 is entered on the building door, the building controller sees this and a notification is sent that "Pin code 1 building" was used.  Works fine

Here is what is odd.  If either of the controllers restart or refresh for any reason I will get the last alert that was triggered from the house (slave) controller every time the restart/refresh occurs.  The House (slave) is the only one that resends alerts, the master (has VeraAlerts) does not.

Any ideas?

Thanks!
Mike


Vera Plus bridged to Vera 3 over 10G house/building.  Schlage FE599s, Motion sensors, switches, micro dimmers, garage/door/window sensors, Nest, Dakota Murs driveway/mailbox triggers, 14 HIK Cameras, Ted, Alexa Echo/dots, geolocation, ping sensors, VeraMate