Author Topic: Plugin stopped working, hangs on device edit page.  (Read 455 times)

Offline rchamp26

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Plugin stopped working, hangs on device edit page.
« on: September 01, 2016, 06:01:17 pm »
Hi there, i was wondering why i have received no alerts recently and upon looking at my Vera Alerts plugin device, when i click the "edit" tab, the window hangs at a progress bar that says "Opening valnit..."

I tried uninstalling the plugin and device, reloading, then reinstalling the plugin. but the device still hangs at the edit page.

I did edit some devices and forgot to go to the config tab here a while back, so maybe that has something to do with it?

Only other thing i've done to my system was add the ALTUI plugin about a month ago.

thoughts? I've attached screenshot of issue (from UI5 & UI5ALTUI)

« Last Edit: September 01, 2016, 06:03:31 pm by rchamp26 »

Offline dantheman1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
  • Karma: +0/-0
Re: Plugin stopped working, hangs on device edit page.
« Reply #1 on: December 10, 2016, 08:38:00 pm »
I am having same issue... my alerts come through but I can not edit it never loads.  Please advise if you found a resolution.  Thanks

Offline dantheman1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
  • Karma: +0/-0
Re: Plugin stopped working, hangs on device edit page.
« Reply #2 on: December 11, 2016, 08:04:31 am »
Ok... issue was I am on UI5 and vera alerts automatically updated to 7.1.  I found a thread to downgrade vera alerts to work with UI5:

http://forum.micasaverde.com/index.php/topic,38374.msg286836.html#msg286836

When I put the URL in it displayed an error on line 2 but it still showed vera alerts downgraded, reboot vera.  Everything is good now.  Good luck