We have moved at community.getvera.com

Author Topic: LeakSmart Sensors not being detected  (Read 880 times)

Offline Jim McGhee

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 139
  • Karma: +5/-1
LeakSmart Sensors not being detected
« on: September 17, 2016, 01:28:24 am »
I added two leakSmart water detectors to my Wink and was hoping they would show up on my Vera Plus.
I have enabled 'Create Vera device for sensors'.  Is there something else I need to do or are they just not supported?
BTW, Thanks for all your hard work on this. 
Until Vera steps up their game on ZigBee, the only reliable way to hook up my ZigBee lights is through my Wink. :o
And of course, all my Quirky Power strips would be...

Offline dubbedout

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 179
  • Karma: +3/-5
Re: LeakSmart Sensors not being detected
« Reply #1 on: September 21, 2016, 12:43:12 pm »
I added two leakSmart water detectors to my Wink and was hoping they would show up on my Vera Plus.
I have enabled 'Create Vera device for sensors'.  Is there something else I need to do or are they just not supported?
BTW, Thanks for all your hard work on this. 
Until Vera steps up their game on ZigBee, the only reliable way to hook up my ZigBee lights is through my Wink. :o
And of course, all my Quirky Power strips would be...
They would need to be added into the plug-in by cybrmage.  He's currently dealing with some health related issues so he's been away for awhile. 

Offline Jim McGhee

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 139
  • Karma: +5/-1
Re: LeakSmart Sensors not being detected
« Reply #2 on: September 27, 2016, 09:54:17 pm »
They would need to be added into the plug-in by cybrmage.  He's currently dealing with some health related issues so he's been away for awhile.
Thanks for the reply and sorry to hear he's feeling poorly.  My prayers are with him.