Author Topic: [Solved] Intermittent No Devices for this account, check network/credentials  (Read 948 times)

Offline Catman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • Karma: +0/-0
Hi

I've started seeing this message in Vera UI7 for both my and my wife's phones:

No Devices for this account, check network/credentials

My network is showing no obvious issues.

In the logs I see:
JobHandler_LuaUPnP::CreateDevice_LuaUPnP failed to load 17/D_IPhone.xml so device 17 is offline while waiting for download the file
which seems a little odd needing a file to use a device which has been in place for some months (with no noticeable issues so far)

There's also an error I can't find right now about failing to start imp something (sorry, rubbish report, I'll get the error next time i can find it)

Any ideas?

Cheers

C
« Last Edit: January 12, 2017, 04:25:00 pm by amg0 »

Offline amg0

  • Moderator
  • Sr. Hero Member
  • *****
  • Posts: 2932
  • Karma: +190/-8
Re: Intermittent No Devices for this account, check network/credentials
« Reply #1 on: October 16, 2016, 04:51:15 am »
Hi

I've started seeing this message in Vera UI7 for both my and my wife's phones:

No Devices for this account, check network/credentials

My network is showing no obvious issues.

In the logs I see:
JobHandler_LuaUPnP::CreateDevice_LuaUPnP failed to load 17/D_IPhone.xml so device 17 is offline while waiting for download the file
which seems a little odd needing a file to use a device which has been in place for some months (with no noticeable issues so far)

There's also an error I can't find right now about failing to start imp something (sorry, rubbish report, I'll get the error next time i can find it)

Any ideas?

Cheers

C

this error is odd, sounds like a reinstall could eb needed but I d approach vera support for that initially

Offline Catman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • Karma: +0/-0
Re: Intermittent No Devices for this account, check network/credentials
« Reply #2 on: October 17, 2016, 05:40:54 am »
Thanks. I think I *may* have isolated an issue with my router, but it needs some time to validate.

C

Offline Spanners

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 246
  • Karma: +15/-5
Re: Intermittent No Devices for this account, check network/credentials
« Reply #3 on: January 11, 2017, 05:50:24 am »
My locators were showing this error as well. amg0's fix here worked for me.

http://forum.micasaverde.com/index.php/topic,42631.msg306362.html#msg306362


Offline amg0

  • Moderator
  • Sr. Hero Member
  • *****
  • Posts: 2932
  • Karma: +190/-8
Re: Intermittent No Devices for this account, check network/credentials
« Reply #4 on: January 11, 2017, 04:15:09 pm »
My locators were showing this error as well. amg0's fix here worked for me.

http://forum.micasaverde.com/index.php/topic,42631.msg306362.html#msg306362
correct. you need 2.41

you can wait until the new version I published gets approved
or
you can open this url in your browser,  http://<youripaddr>:3480/data_request?id=action&serviceId=urn:micasaverde-com:serviceId:HomeAutomationGateway1&action=CreatePlugin&PluginNum=4686&Version=32912 and let it do its work , ignore all error messages displayed, let the VERA reload once or twice and check that you are running v 2.41 of the plugin