We have moved at community.getvera.com

Author Topic: console  (Read 760 times)

Offline delle

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
  • Karma: +3/-0
console
« on: January 30, 2017, 01:17:14 pm »

I'm using v17.1.18 and it seems the console is not loading.  Did not try it with previous versions so cannot compare.

Offline akbooer

  • Moderator
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 6387
  • Karma: +292/-70
  • "Less is more"
Re: console
« Reply #1 on: February 13, 2017, 05:35:44 am »
Could you elaborate a little? 
  • You are using the link from the openLuup device panel, and nothing happens?
  • Have you tried a different browser?
The console is pure CSS/HTML, so should work anywhere.
3x Vera Lite-UI5/Edge-UI7, 25x Fibaro, 23x TKB, 9x MiniMote, 2x NorthQ Power, 2x Netatmo, 1x Foscam FI9831P, 9x Philips Hue,
Razberry, MySensors Arduino, HomeWave, AltUI, AltHue, DataYours, Grafana, openLuup, ZWay, ZeroBrane Studio.

Offline delle

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
  • Karma: +3/-0
Re: console
« Reply #2 on: February 13, 2017, 11:42:30 am »
Indeed I use the link :3480/console.  Tried with explorer, firefox and chrome but none is responding
Checked the logfile and found this error
openLuup.context_switch::  ERROR: ./openLuup/console.lua:195: bad argument #4 to 'format' (string expected, got nil)

Offline akbooer

  • Moderator
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 6387
  • Karma: +292/-70
  • "Less is more"
Re: console
« Reply #3 on: February 13, 2017, 12:43:18 pm »
Can you replace the openLuup/console.lua with this one and reload?
3x Vera Lite-UI5/Edge-UI7, 25x Fibaro, 23x TKB, 9x MiniMote, 2x NorthQ Power, 2x Netatmo, 1x Foscam FI9831P, 9x Philips Hue,
Razberry, MySensors Arduino, HomeWave, AltUI, AltHue, DataYours, Grafana, openLuup, ZWay, ZeroBrane Studio.

Offline delle

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
  • Karma: +3/-0
Re: console
« Reply #4 on: February 13, 2017, 01:39:27 pm »
it's working fine now, thanks.  Useful information also http://forum.micasaverde.com/Smileys/classic/smiley.gif