Author Topic: icon  (Read 531 times)

Offline sre

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Karma: +0/-1
icon
« on: May 06, 2017, 10:52:03 pm »
I have installed event manager at two of my sites.  One of them is OK where as the second one do not display correct icon on device page.  Can you please let me know how to correct it.  But for icon, I did not find any performance problem there.

Offline akbooer

  • Moderator
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 6131
  • Karma: +275/-69
  • "Less is more"
Re: icon
« Reply #1 on: May 07, 2017, 02:55:15 am »
Are these both running UI7?
3x Vera Lite-UI5/Edge-UI7, 25x Fibaro, 23x TKB, 9x MiniMote, 2x NorthQ Power, 2x Netatmo, 1x Foscam FI9831P, 9x Philips Hue,
Razberry, MySensors Arduino, HomeWave, AltUI, AltHue, DataYours, Grafana, openLuup, ZWay, ZeroBrane Studio.

Offline sre

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Karma: +0/-1
Re: icon
« Reply #2 on: May 07, 2017, 02:34:21 pm »
Yes please.  Boh are on Ui7

Offline akbooer

  • Moderator
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 6131
  • Karma: +275/-69
  • "Less is more"
Re: icon
« Reply #3 on: May 09, 2017, 02:43:21 am »
Which version are you running - the same on each machine?

The latest files from GitHub would be the best to use:

https://github.com/akbooer/EventWatcher
3x Vera Lite-UI5/Edge-UI7, 25x Fibaro, 23x TKB, 9x MiniMote, 2x NorthQ Power, 2x Netatmo, 1x Foscam FI9831P, 9x Philips Hue,
Razberry, MySensors Arduino, HomeWave, AltUI, AltHue, DataYours, Grafana, openLuup, ZWay, ZeroBrane Studio.