We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Switch not reporting back to Vera  (Read 1662 times)

Offline mbairhead

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Karma: +5/-2
Switch not reporting back to Vera
« on: December 09, 2010, 07:32:12 am »
I have a switch that works fine but Vera always thinks it's off. I can log into Vera and turn it on and the light comes on but then a few minutes later Vera thinks it's off again. If the light is already on, you have to tell Vera to turn it off, then immediately turn tell it to turn it off again. I have excluded and re-included once and it didn't resolve it. Anyone have any ideas?

Offline B0SST0N

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 670
  • Karma: +0/-0
Re: Switch not reporting back to Vera
« Reply #1 on: December 09, 2010, 08:59:37 am »
What brand/model switch is it?

Offline mbairhead

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Karma: +5/-2
Re: Switch not reporting back to Vera
« Reply #2 on: December 09, 2010, 12:30:14 pm »
What brand/model switch is it?

Leviton VRI06-1LX

Offline B0SST0N

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 670
  • Karma: +0/-0
Re: Switch not reporting back to Vera
« Reply #3 on: December 09, 2010, 09:34:41 pm »
Im having the same problem with some of my leviton switches, i think it is a bug. how many of these switches do you have?

does it happen every single time?

Offline mbairhead

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Karma: +5/-2
Re: Switch not reporting back to Vera
« Reply #4 on: December 10, 2010, 10:09:16 am »
I have a house full of them, I'd say 30 or so. I have this one and I have a fan switch that needs reset every once and a while but beyond that, they've been pretty good.