Author Topic: 2.7 Release  (Read 1126 times)

Offline TinCup

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
  • Karma: +2/-0
Re: 2.7 Release
« Reply #15 on: October 19, 2017, 08:57:46 am »
Just noticed that with the latest update, the cloud/wireless icon is squished on my iPad mini.  The icon seems ok on my iPhone and fullsize iPads.  Screenshot attached.

Vera 3 UI5 | Homewave | Amazon Echo | BWS HA Bridge | PLEG/PLTS | OpenSprinkler | AD2USB | GE/Jasco | Schlage BE469 | Kwikset 912 | ecobee3 | SONOS + TTS | Aeotec 4-in-1 | EcoLink | Everspring ST812 | Remotec ZFM-80 | Evolve LRM-AS/LFM-20 | Hikvision DS-2CD2332 Turret | Dahua IPC-HFW4300S Bullet

Offline RogerO

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 120
  • Karma: +1/-2
Re: 2.7 Release
« Reply #16 on: October 19, 2017, 12:39:09 pm »
Same for me. Makes it real hard to hit with my finger to refresh the connection when it is red.

Offline CudaNet

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1401
  • Karma: +42/-10
  • Chimichanga !
Re: 2.7 Release
« Reply #17 on: October 19, 2017, 01:01:15 pm »
Just an update on my camera situation.

I proxied the iPad so I could capture all the packets for analysis. I tried every HW camera setting and it appears the iPad was only requesting updates from my 3 openLuup instances with the occasional Apple IOS call outs (cloud, updates etc.). I then stopped my camera server from running Milestone and started up an old instance of Blue Iris. I added a web tile to HW whereby I used the following URL:

http://ipAddress:81/image/CameraShortName

Saved it and voila, tons of requests being made from HW to my camera server. So I scrapped trying to get direct-to-camera to work and  I'll keep running Blue Iris as I really need these cameras to work. I deleted the web tile and added my cameras back using openLuup. All is well....

--CN
openLuup, AltUI, Zway and HomeWave, enough said...