Author Topic: Configuring EZMultiPli multi sensor  (Read 570 times)

Offline Eagles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
Configuring EZMultiPli multi sensor
« on: December 11, 2017, 10:52:53 pm »
I have figured out how to change the time on for the motion sensor (as a light on scene).
Also downloaded the colour utility to change the colours.
Is there any tips for setting up other uses of this device ?

Offline Tsviper

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +4/-0
Re: Configuring EZMultiPli multi sensor
« Reply #1 on: December 20, 2017, 12:50:14 pm »
I use mine primarily in the living room as an alarm indicator to show when armed.  When disarmed I use it to show that all doors/windows are closed/locked. 

Offline Eagles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
Re: Configuring EZMultiPli multi sensor
« Reply #2 on: December 21, 2017, 12:04:42 am »
I want to progress to that with....say the garage door opening. But the first thing I need to get fixed.

Offline shallowearth

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 978
  • Karma: +46/-9
Re: Configuring EZMultiPli multi sensor
« Reply #3 on: December 21, 2017, 12:39:16 am »
I use my EZ colors with motion to show the temperature when it detects motion, red when it is warm, blue when it is cold, green if it is near the set point on my thermostat, it the alarm is set it show pink instead.   I also use the motion sensor trigger a hallway light on unless the lumens indicate there is a lot of sunlight coming in the house.

Offline rgadagno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: Configuring EZMultiPli multi sensor
« Reply #4 on: December 23, 2017, 07:34:58 pm »
I have figured out how to change the time on for the motion sensor (as a light on scene).
Also downloaded the colour utility to change the colours.
Is there any tips for setting up other uses of this device ?

Can you explain where to make this change?  Is this in the Advance settings?

Offline Eagles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
Re: Configuring EZMultiPli multi sensor
« Reply #5 on: December 23, 2017, 09:01:22 pm »
I think Mine are both bad. Vera customer help could help me but it looked like the wave chip sync but doesn't pick up movement of the other sensors. Sending them back.