Author Topic: UNUSUAL - Aeon labs energy meter G2 - 3 clamps  (Read 605 times)

Offline halo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +0/-0
UNUSUAL - Aeon labs energy meter G2 - 3 clamps
« on: January 17, 2018, 05:52:41 am »
Hi,

I have very unusual situation with my power meter. One clamps were just stop reporting the KWH/Watts/All.

When I have compare the configuration between the clamps there are huge differences.

Can someone recommend how to fix that without exclusion/inclusion process??

Offline halo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +0/-0
Re: UNUSUAL - Aeon labs energy meter G2 - 3 clamps
« Reply #1 on: January 17, 2018, 06:33:10 am »
SOLVED by forcing the configuration back again for main device.

Offline reneboer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1362
  • Karma: +77/-30
Re: UNUSUAL - Aeon labs energy meter G2 - 3 clamps
« Reply #2 on: January 18, 2018, 05:14:37 am »
Hi,

Happens to me every now and then too. Especially after a power outage it seems.

Cheers Rene
2xVeraLite, VeraEdge, openLuup, ALTUI, 20 switches, 10 dimmers, 20 sensors, 10 scene controllers, 1 Harmony Hub, many plug-ins. Not enough time.