Author Topic: Day or Night - How to Set Offset?  (Read 614 times)

Offline MtView

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
Day or Night - How to Set Offset?
« on: January 26, 2018, 06:16:41 am »
This is a silly question but I can't find the answer.  Where do I set the offset for the Day or Night app in UI7?

Offline RichardTSchaefer

  • Master Member
  • *******
  • Posts: 10091
  • Karma: +763/-142
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #1 on: January 26, 2018, 08:57:56 am »
Did you check under settings ?

Offline davvvvvo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +0/-1
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #2 on: January 26, 2018, 09:05:43 am »
I couldn't get the day night app to work so followed instructions years ago to just add this text into the lupp section #       return luup.is_night()
Vera lite-  remotec Zxt 120 - Aeon labs z switches

Offline MtView

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #3 on: January 26, 2018, 05:32:35 pm »
Did you check under settings ?

Hi Richard,

I get this error message under settings:

Error executing function daytime_Settings(): daytime_Settings is not a function

I am running app version 3.8, Vera Firmware 1.7.1786.

Thanks!

Offline MtView

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #4 on: January 26, 2018, 09:11:48 pm »
I just reinstalled the app and got the same error in the settings tab.

Offline MtView

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #5 on: January 27, 2018, 07:25:11 am »
Ok - Once I realized it was the setting tab I power cycled the Vera Plus and everything looks good!  Thanks for pointing me in the right direction Richard.

Offline MtView

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #6 on: January 27, 2018, 08:58:40 am »
ooops.  I thought I was all set.  I enter the offset in HH:MM:SS format, hit Back, go to check in settings and the value reverts back to undefined.  I must be doing something wrong. 

Offline zedrally

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1122
  • Karma: +11/-5
  • Black Cat Control Systems
Re: Day or Night - How to Set Offset?
« Reply #7 on: April 15, 2018, 04:18:19 am »
I have the same problem, has it been solved before I delete the PI and re-install?
Living in the Land of Oz, give me a vegemite sandwich. Home Seer, Vera Lite & Edge, Popp, Black Cat Smart Hub & Vera G, Black Cat Lite 1 & 2's a Black Cat Dimmer or 2, Fantem Tec and then some  Black Cat Cat's Eye PIR's & Door-Window Sensors, RFXComm, Broadlink RMPro & Mini plus a Z-UNO or 2.