We have moved at community.getvera.com

Author Topic: VeraBridge Credentials  (Read 1149 times)

Offline Buxton

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 209
  • Karma: +12/-0
Re: VeraBridge Credentials
« Reply #15 on: March 03, 2018, 05:59:17 pm »
I contacted Vera about the credential issue and found out that the setting to enable local credentials is in the /etc/lighttpd/lighttpd.conf file and the /etc/lighttpd.conf file.

Basically you comment out the "mod_auth" option in the server.modules section and this cancels local login required.

After disabling credentials, I imported my main vera in verabridge and all my devices imported properly. 

Thx a bunch.  I'm looking forward to all of things I can do with my Orange Pi that I could not do with my Veras....

Offline akbooer

  • Moderator
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 6387
  • Karma: +292/-70
  • "Less is more"
Re: VeraBridge Credentials
« Reply #16 on: March 04, 2018, 02:25:08 am »
Thanks, indeed, for this.  Valuable information!

I've always planned to experiment with lighttpd configuration, but never got around to it (and don't need it in openLuup anyway.)
3x Vera Lite-UI5/Edge-UI7, 25x Fibaro, 23x TKB, 9x MiniMote, 2x NorthQ Power, 2x Netatmo, 1x Foscam FI9831P, 9x Philips Hue,
Razberry, MySensors Arduino, HomeWave, AltUI, AltHue, DataYours, Grafana, openLuup, ZWay, ZeroBrane Studio.

Offline flaquito

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +5/-0
Re: VeraBridge Credentials
« Reply #17 on: May 16, 2018, 07:51:44 pm »
Has there been a solution to this besides disabling mod_auth? I'm also getting a 401 error.