Author Topic: Howto: call a fuction remotely.  (Read 381 times)

Offline markoe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: +4/-3
Howto: call a fuction remotely.
« on: February 28, 2018, 12:17:54 am »
Hi

I have creared a global fuction that I am calling from different schenes. Now I want to call the same fuction remote with parameter from an other hub . Is that possible ?

Offline akbooer

  • Master Member
  • *******
  • Posts: 5966
  • Karma: +258/-69
  • "Less is more"
Re: Howto: call a fuction remotely.
« Reply #1 on: February 28, 2018, 02:52:52 am »
Yes, simple.  Take a look at this previous thread:

Calling LUA function outside
3x Vera Lite-UI5/Edge-UI7, 25x Fibaro, 23x TKB, 9x MiniMote, 2x NorthQ Power, 2x Netatmo, 1x Foscam FI9831P, 9x Philips Hue,
Razberry, MySensors Arduino, HomeWave, AltUI, AltHue, DataYours, Grafana, openLuup, ZWay, ZeroBrane Studio.

Offline markoe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: +4/-3
Re: Howto: call a fuction remotely.
« Reply #2 on: March 05, 2018, 01:13:26 pm »
It worked  :) :) :) Thanks you made my day.