We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Vera Report Generator...new software...See new Thread  (Read 11516 times)

Offline Ron

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #15 on: May 03, 2011, 10:45:53 pm »
That is great news. 85 megs is a small price to pay for such a great tool.

Offline cedriclocqueneux

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #16 on: May 04, 2011, 04:06:40 am »
Yes, it's a great new ! Newbies (and me :p) will be happy :D

Offline MNB

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 689
  • Karma: +4/-9
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #17 on: May 04, 2011, 03:36:26 pm »
@TimAlls, I agree with the others 85M is nothing in today's Window updates ;D, when do you envision your first release? Mike
Edge-1.7.2607, VRI06-1LX Dimr (6), VS05-1LX Sw (4), GE ZW3002 Dimr (1), HA01C Outlet (12), HA02C Sw (6), HA04C Sw (4), GE Sw (2), HA05 Sw (3), MiniMote Contr (5), HSM200/100 Sensor (2), ZW100A Sensor (8), Nest thermostat (1) & Protect Fire/CO (6) Kwikset Locks (3), F18918W (1) & IP3M-9 (6) Cam's

Offline TimAlls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 722
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #18 on: May 04, 2011, 03:40:37 pm »
My compiler seems to be working fine and I will posting files later today. The first program I am going to post is a report generator that takes the Vera Json file and breaks it down into a list of dimmers, scenes, and security zones. It will then print a HTML file with tables showing the current levels and the associated ID numbers. This is a great printout to have beside you when you start Luup coding. The ID numbers can be easily looked up so that your coding isn't fouled up by the wrong reference.
I would like to post the Labview Run Time Engine but it is over 80 Megs in size...any thoughts on a good place to make it available for downloading?
Regard
Tim Alls
Allseasyachts.com

Offline strangely

  • Beta Testers
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 3722
  • Karma: +34/-2
  • Vera 1,3 & V light
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #19 on: May 04, 2011, 04:45:25 pm »
box.net is a good place.
Kwickset locks, HA01C, HA14C, HA02C, HA03C, HA05C, HA04C, HA07C, HA09C, Aeon HEM, GE 45604, 45606, 45609, ZDP100, VRF01-1LZ, WDTC-20, HA18WD, WDHA-12R, HRDS1, HM-TS001, AC1-ZW, TV-IP110, BL-C210A, LUUP control- EtherRain8, DSC Alarm, HDMI matrix, HR24-200, Panasonic TV, SQblaster

Offline TimAlls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 722
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #20 on: May 04, 2011, 04:48:38 pm »
Thanks....I will check it out!
Tim

Offline strangely

  • Beta Testers
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 3722
  • Karma: +34/-2
  • Vera 1,3 & V light
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #21 on: May 04, 2011, 05:02:50 pm »
You may already have an account if you save your SQremote configs.
Kwickset locks, HA01C, HA14C, HA02C, HA03C, HA05C, HA04C, HA07C, HA09C, Aeon HEM, GE 45604, 45606, 45609, ZDP100, VRF01-1LZ, WDTC-20, HA18WD, WDHA-12R, HRDS1, HM-TS001, AC1-ZW, TV-IP110, BL-C210A, LUUP control- EtherRain8, DSC Alarm, HDMI matrix, HR24-200, Panasonic TV, SQblaster

Offline TimAlls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 722
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #22 on: May 04, 2011, 05:47:16 pm »
I think I found a short cut straight to the FTP server at NI....
http://ftp.ni.com/support/softlib/labview/labview_runtime/8.0/windows/LabVIEW_8.0_Runtime_Engine.exe
Give that a try!
Regards
Tim

Offline fdebuck

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #23 on: May 05, 2011, 03:18:36 am »
Does there exist a runtime from LabView for Mac OSX as well ?

Offline fdebuck

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #24 on: May 05, 2011, 03:27:51 am »
I just answered my own question :

http://joule.ni.com:80/nidu/cds/view/p/id/1104/lang/en

You need to login or sign up (appears to be free) to get it.

Frederik.

When are you going to upload the program itself ?

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #25 on: May 05, 2011, 05:41:36 am »
When are you going to upload the program itself ?
The first utility (device and scene dump) was posted here.
Dezwaved at the moment...

Offline TimAlls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 722
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #26 on: May 05, 2011, 11:23:49 am »
Mac users....
Downloading the Mac version won't work.....sorry.
My executibles were developed on a Windows System.
Also use the above link for the Run-Time Engine......you won't have to go through the sign up procedure.
I have the first module being tested and will post the Beta Code generator tomorrow night if things go well.
More to come!
Regards
Tim Alls
AllSeas Yachts

Offline ballroller

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #27 on: May 05, 2011, 05:56:45 pm »
He was only half-kidding...! I too would hail the Luuper coder...

Offline TimAlls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 722
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #28 on: May 05, 2011, 06:34:28 pm »
I need input on my dimmer panel as well...
http://forum.micasaverde.com/index.php?topic=6452.msg39648#msg39648
Tag Generator will be posted tonight
Code Generator after that....stay posted!
Regards
Tim Alls

Offline TimAlls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 722
  • Karma: +0/-0
Re: Luup code.....need Sr Member's input.
« Reply #29 on: May 05, 2011, 07:44:45 pm »
Here is a copy of what I am calling a Tag Generator
The Code generator is still in progress....
This will help you properly format Luup references and paste them into your Luup code sections.
I still need actual Luup code examples that are common....
I would love it if an experienced programmer would double check my code!
I am brand new to this language....that is why I am writing this program...ha
Regards
Tim Alls
AllSeas Yachts