We have moved at community.getvera.com

Author Topic: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2  (Read 12257 times)

Offline anker

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
  • Karma: +0/-0
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #15 on: December 20, 2011, 06:03:04 pm »
Hi guys,

I cannot seem to install this correctly... I know how to upload, install, etc on other plugins just fine, but the LSI device I create is just empty....

What have I done wrong?

/anker

Offline Ap15e

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1998
  • Karma: +12/-0
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #16 on: December 20, 2011, 07:12:30 pm »
What have you done? :) Which MiOS SW/HW version are you running?
« Last Edit: December 20, 2011, 07:14:14 pm by Ap15e »

Offline anker

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
  • Karma: +0/-0
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #17 on: December 21, 2011, 10:03:33 am »
Hi,

I use Vera 1 and UI4. I have followed the usual plugin procedure and restartet everything but the box it self.

/anker

Offline Ap15e

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1998
  • Karma: +12/-0
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #18 on: December 21, 2011, 10:52:55 am »
Try restarting LuaUPnP several times.

Offline aecchalet

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 254
  • Karma: +1/-1
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #19 on: January 10, 2012, 05:30:57 pm »
Installation Questions:
The create device page had these fields:
Device Type?
Upnp Implementation Filename ?
I uploaded the 4 files from Ap15e, created a device with the above 2 fields empty and only put my name for Upnp Device Filename.
A device was created with a round icon on the outside.
Is this supposed to populate with data? I tried clicking on the round arrows and reload button on the dashboard several times but nothing seems to happen. I refreshed with CTRL-F5.
What did I do wrong?
Vera Plus 1.7.2138; 12xHRDS1, 2xTrane SCHTZMT400 Tstats; 5xZIR00, 4xCA9000 PIRs; 2xHA01C Recept; 2x2wy ZDW120W switch; 1xAppl (ACT, GE/Jasco), 1xLite Dim Mod (GE/Jasco, Evolve);  2xDead Bolts Schlage

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #20 on: January 10, 2012, 09:31:32 pm »
A device was created with a round icon on the outside. Is this supposed to populate with data?
On UI4 there will be some summary counts on the device UI, but you should have several tabs with interesting data when you click on the wrench, with both UI4 and UI5.
Dezwaved at the moment...

Offline futzle

  • Beta Testers
  • Master Member
  • *****
  • Posts: 3260
  • Karma: +192/-9
[_CODE_] LSI - Luup System Information V0.1
« Reply #21 on: January 10, 2012, 10:17:37 pm »
- Check that the plugin files are named correctly. Symptom of bad naming is full-path-like names on files in the "Luup Plugin Files" tab. IE screws this up, so if you uploaded with IE, this is the problem.
- Check that when you create the device there are no extra spaces lurking in the Device Filename field. Visit the device's Advanced tab to check.

Offline Ap15e

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1998
  • Karma: +12/-0
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #22 on: January 22, 2012, 03:37:12 pm »
LSI V0.2 is available.

LSI V0.2 adds support for UI5, total number of Z-Wave devices and 'Z-Wave Capabilities' tab

Offline Da_JoJo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1380
  • Karma: +16/-78
  • If something aint work, we can allways try n make
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #23 on: March 07, 2012, 04:08:08 am »
installed v2 on my vera light  1.5.322 and works fine , thnx :-)
this should be implented in the dashboard next to one's device serialnr in the bar on top.
works also good with authomation 2.0
Vera lite (1.5.622), 2x an-158/2, dead usb pl2302 rs-232, 2x greenwave 6 port, 4x Fibaro FGD211 v1.6, FGBS001, few FGS - 221, etc. AuthomationHD 3 for android :-)
Dutch & German translator http://wiki.micasaverde.com/index.php/Special:AllPages http://support.micasaverde.com http://domotica-shop.nl

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #24 on: March 07, 2012, 06:49:29 am »
this should be implented in the dashboard next to one's device serialnr in the bar on top.
Agreed. It's been proposed to MCV a few times on the private beta side. Don't know when they're planning on integrating it though.
Dezwaved at the moment...

Offline teonebello

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 405
  • Karma: +0/-0
  • Macs, Home Automation, Bikers
[_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #25 on: March 07, 2012, 07:41:01 am »
Why is not this great plugin in app.mios?

Thanks


---
I am here: ?0r0dis

Offline Da_JoJo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1380
  • Karma: +16/-78
  • If something aint work, we can allways try n make
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #26 on: March 07, 2012, 08:39:04 am »
this should be implented in the dashboard next to one's device serialnr in the bar on top.
Agreed. It's been proposed to MCV a few times on the private beta side. Don't know when they're planning on integrating it though.
yu its a nice plugin and very essential to see if all devices are connected (specially when one has a lot) besides that it only uses systemresource on startup once so it doesnt take any cpu power continuesly , just some variables which to us are important to have on the dashboard.
Quote
Why is not this great plugin in app.mios?
maybe its still in beta stage.. then again,.. so is the whole thing here..  so yu why isnt it MCV ?  lol
its confirmed working perfectly fine on my vera light 1.5.322 latest beta build
Vera lite (1.5.622), 2x an-158/2, dead usb pl2302 rs-232, 2x greenwave 6 port, 4x Fibaro FGD211 v1.6, FGBS001, few FGS - 221, etc. AuthomationHD 3 for android :-)
Dutch & German translator http://wiki.micasaverde.com/index.php/Special:AllPages http://support.micasaverde.com http://domotica-shop.nl

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #27 on: March 07, 2012, 08:44:09 am »
Why is not this great plugin in app.mios?
..  so yu why isnt it MCV ?
Note that it is up to the plug-in developer how, and under which terms, to release a plug-in.
Dezwaved at the moment...

Offline Da_JoJo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1380
  • Karma: +16/-78
  • If something aint work, we can allways try n make
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #28 on: March 07, 2012, 09:11:41 pm »
Why is not this great plugin in app.mios?
..  so yu why isnt it MCV ?
Note that it is up to the plug-in developer how, and under which terms, to release a plug-in.
talking about implementing it in the dashboard as standard :-)
Vera lite (1.5.622), 2x an-158/2, dead usb pl2302 rs-232, 2x greenwave 6 port, 4x Fibaro FGD211 v1.6, FGBS001, few FGS - 221, etc. AuthomationHD 3 for android :-)
Dutch & German translator http://wiki.micasaverde.com/index.php/Special:AllPages http://support.micasaverde.com http://domotica-shop.nl

Offline mrjjsqueezedbox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: [_CODE_] LSI - Luup System Information V0.2
« Reply #29 on: January 15, 2013, 02:20:49 am »
Ap15e took down his codes for LSI?  can someone upload them if you have them?  thanks.