We have moved at community.getvera.com

Author Topic: SQ Blaster Pro?  (Read 3123 times)

Offline mitch672

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 194
  • Karma: +0/-0
SQ Blaster Pro?
« on: August 10, 2011, 06:18:46 pm »
I know its been a while now (more than 7 months), since it was announced, is there a release date for the SQ Blaster Pro?

http://www.engadget.com/2011/01/07/sq-blaster-pro-is-a-wifi-z-wave-and-ir-blaster-home-automation/

thanks,

Mitch

Offline SquareConnectMat

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 248
  • Karma: +0/-0
Re: SQ Blaster Pro?
« Reply #1 on: August 10, 2011, 06:47:20 pm »
mitch,

We are about to go into Alpha testing...

Offline Cherokee180c

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
  • Karma: +0/-0
Re: SQ Blaster Pro?
« Reply #2 on: August 10, 2011, 07:27:31 pm »
That is why their products actually work ;D

Offline mitch672

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 194
  • Karma: +0/-0
Re: SQ Blaster Pro?
« Reply #3 on: August 10, 2011, 09:50:45 pm »
mitch,

We are about to go into Alpha testing...

How do I get to be an "alpha tester" (or even a beta tester...)? :)


Offline SquareConnectMat

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 248
  • Karma: +0/-0
Re: SQ Blaster Pro?
« Reply #4 on: August 10, 2011, 10:18:54 pm »
Send me an email mat at squareconnect.com. Let me know what sort of zwave devices and setup you have, whether you want or have an SQBlaster, whether you currently use SQRemote, and anything else that might be useful for us to know. Wish lists are always nice to read.

For both Alpha and Beta testers, we really like people to be true testers. What I mean by this is that don't expect this to actually work! (Not yet, anyway).   The alpha testers will almost certainly need to isolate a few zwave devices to test with... This is never 'free booty' - this can be a frustrating commitment.

We try to have fairly small groups and run them in batches - this way you wont get 'testing fatigue', so there will opportunities to beta test in later groups.



Mat