We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Thermostats not showing in 1.2.x  (Read 2489 times)

Offline iVera

  • Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 96
  • Karma: +0/-0
Thermostats not showing in 1.2.x
« on: July 25, 2011, 09:31:40 am »
Hello,

   Thanks to the help of a user, the "thermostats not showing up" issue has been root caused and even has a work around for now until a real fix is pushed to Apple.

In a nutshell, your thermostats needs to be assigned to a room to be visible.

This was never caught during our beta testing but for now, simply moving your thermostat into a Room in UI4 should make it appears again in the Thermostats tab. We are working on fixing this issue for next update.

Sorry for the inconvenience and thanks for the users who contacted us to help fixing this problem.
iVera ... control your house!
www.thinkiwi.com

Offline SDShaun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Re: Thermostats not showing in 1.2.x
« Reply #1 on: August 26, 2011, 07:51:51 pm »
Version 1.2.15 Free

Loaded two TRANE Thermostats and see them both in UI4. Moved them to rooms.

See the rooms on my iphone but when I got to the Thermostat tap I have nothing and the  iVera Message "You can enable the Demo Mode to see what those devices look like in iVera" Those are the only devices I have. Am I not able to see it because its the Free version?

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: Thermostats not showing in 1.2.x
« Reply #2 on: August 26, 2011, 11:42:33 pm »
@SDShaun,

Welcome!

[...]two TRANE Thermostats [...] Am I not able to see it because its the Free version?
I believe so; see here (Reply #9 by @iVera, currently the last post).
Dezwaved at the moment...