We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Additional field for bug reporting in Mantis?  (Read 6986 times)

Offline docBliny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
  • Karma: +0/-0
Additional field for bug reporting in Mantis?
« on: October 31, 2008, 05:21:21 pm »
Would it be helpful to add a couple of fields to the bug report system so that we don't miss important information? Mainly I'm thinking of "Firmware version" and "Browser". These seem relevant and can easily be forgotton (I know I forgot to add firmware version when I entered the caching problem). They might also help close bugs and track regression. Another option, if Mantis supports it, would be to have a prefilled template containing these as text.

I'm also a little unclear on the Category (before release/after release). This sounds like a field MiCasaVerde should set when prioritizing bugs, so it might be helpful to have an "unassigned" value.

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Additional field for bug reporting in Mantis?
« Reply #1 on: October 31, 2008, 05:23:49 pm »
Are we supposed to be creating these bugs in mantis, or are you (micasaverde) wanting to do that?
Aaron

Offline docBliny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
  • Karma: +0/-0
Re: Additional field for bug reporting in Mantis?
« Reply #2 on: October 31, 2008, 05:27:27 pm »
Are we supposed to be creating these bugs in mantis, or are you (micasaverde) wanting to do that?

"If you have a bug, something you know isn't working like it's supposed to and can describe how to reproduce it, then you can go straight to the mantis bug reporting and create a bug report"

http://forum.micasaverde.com/index.php?topic=31.msg160#msg160


Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Additional field for bug reporting in Mantis?
« Reply #3 on: October 31, 2008, 05:41:33 pm »
Okay. I'll do my best to do that.
Aaron

Offline micasaverde

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1666
  • Karma: +15/-1
Re: Additional field for bug reporting in Mantis?
« Reply #4 on: October 31, 2008, 09:56:03 pm »
Either way.  We read all the forum posts and create mantis reports if we see a bug is reported.  If you create the bug report, click the 'advanced' link to have more fields, such as os version, etc.  You can also just put this info in the comments.

Offline aaronox

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: +0/-0
  • Aaron
Re: Additional field for bug reporting in Mantis?
« Reply #5 on: October 31, 2008, 10:04:48 pm »
Great.
Aaron