We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Configuration of Aeon 4-in1  (Read 2336 times)

Offline kmaci3k

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Configuration of Aeon 4-in1
« on: November 13, 2011, 07:20:33 am »
Hello,

I bought this device http://www.aeon-labs.com/site/products/view/7/, configured as it is written here: http://wiki.mios.com/index.php/Aeon_4in1. When I am in test mode(?) I set 'wakeup interval' to 240 seconds and 'poll node at mos once every' 60 seconds.
If I am in test mode and I hit 'poll now' button, then temperature humidity etc. updates, but when I change to normal operation 'poll now' does not work and temperature does not updates at all.

Does any one have this sensor and can help ?

Offline oTi@

  • Community Beta
  • Master Member
  • ******
  • Posts: 4041
  • Karma: +32/-6
  • UI what ?!
Re: Configuration of Aeon 4-in1
« Reply #1 on: November 13, 2011, 07:39:16 am »
[...] but when I change to normal operation 'poll now' does not work and temperature does not updates at all.
Does the temperature never update (you'd have to wait for the wake-up interval)?

Quote
Does any one have this sensor and can help ?
There's a topic on this device here.

BTW, which Vera firmware version are you running?
Dezwaved at the moment...

Offline kmaci3k

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Re: Configuration of Aeon 4-in1
« Reply #2 on: November 18, 2011, 06:23:11 pm »
Temperature updates only if I press black button on the bottom of sensor or when I send poll comand to sensor. So let's say I found solution but I am stiil curious If the sensor should update automatically.

Offline myhomeserver

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 874
  • Karma: +3/-5
  • http://www.MyZwave.net
Re: Configuration of Aeon 4-in1
« Reply #3 on: November 20, 2011, 08:06:00 am »
Works fine for me, I've had one of these for a few months now
MyZWave.net - See Our Z-Wave product Reviews
(formerly MyHomeServer)