Author Topic: VeraMate takes ages to load after upgrade to ui7  (Read 391 times)

Offline wsenf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
VeraMate takes ages to load after upgrade to ui7
« on: May 14, 2018, 06:00:27 pm »
Ok, so I had to upgrade to ui7 a couple of months ago because I reset my philips hue bridge and could not connect it anymore to UI5. Not my first choice since my vera3 was working very well for 5 years without problems.

But ever since I did the upgrade VeraMate almost takes a minute to load on my iPhone X. When I open the app first all my tiles disappear from veramate and I am left with a blank screen. Then after a minute or so they return. Not very convenient when I want to turn on a light or something.

Has anyone had this before? Is it possible this has to do with the new login method in ui7?
Hope someone can help.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Offline HSD99

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 273
  • Karma: +11/-0
Re: VeraMate takes ages to load after upgrade to ui7
« Reply #1 on: May 14, 2018, 06:14:50 pm »
This seems to be a VeraMate on a newer iPhone problem, rather than being specific to UI7. A number of other people are having similar issues do a forum search). Unfortunately, the developer does not seem to be very active.

Offline slajgaj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
  • Karma: +2/-13
Re: VeraMate takes ages to load after upgrade to ui7
« Reply #2 on: September 03, 2018, 06:48:19 am »
Maybe the Veramate worked out.....no support, no developer,...:(