Vera - Smarter Home Control Forum

General => Power Management => Topic started by: bmxer4l1fe on April 20, 2017, 03:13:33 am

Title: Aeon Smart Switch 6 Power Monitoring Broken
Post by: bmxer4l1fe on April 20, 2017, 03:13:33 am
Aeon Smart Switch 6 no longer displays current Watt Usage correctly
Title: Re: Aeon Smart Switch 6 Power Monitoring Broken
Post by: jchristy on April 20, 2017, 11:42:50 am
They must be in cahoots with each other.  Mine just stopped reporting power use also.
Title: Re: Aeon Smart Switch 6 Power Monitoring Broken
Post by: Spanners on April 27, 2017, 02:20:46 am
I've been having this issue with the last 2 firmware updates.

Aeotec 5 and 6's (8 in total). Stop reporting power update. If I "configure device now" they start working again, for a while.

Same issue that the Aoetec HEM has had for years now.