The Vera Community forums have moved!

Beta and Pre-Release (Public) => Beta Testing (Public) => Topic started by: Lime795 on May 04, 2014, 01:28:36 pm

Title: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
Post by: Lime795 on May 04, 2014, 01:28:36 pm
So after upgrading to UI7 beta, the beta web portal fails to redirect, as when it does, the following is what i see in the address bar:

" https://relay/relay/uiredirect/device/.... "

And on chrome, it says its not found. So how do i access my veralite?
Title: Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
Post by: mcv.vlad on May 05, 2014, 01:21:56 am
We're working on reported issues with ui7, this one included.

Thank you,
Vlad
Title: Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
Post by: koburg on May 05, 2014, 01:31:54 am
Got the same error.
Title: Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
Post by: goconfigure on July 03, 2014, 11:52:30 pm
UI7 broke my entire home automation network. No devices, locks, scenes, or sensors show up now AND can't get to my dashboard it just seems to hang and not load all the way. I tried accessing from a Mac and a PC.
Title: Re: (UI7, VeraLite) Web portal fails to redirect.
Post by: Frank Houston on August 12, 2014, 08:02:15 pm
UI7 broke my entire home automation network. No devices, locks, scenes, or sensors show up now AND can't get to my dashboard it just seems to hang and not load all the way. I tried accessing from a Mac and a PC.

Clear your browser cache first, had to clear the cache on all browsers I had previously used to access my vera before it would work.