The Vera Community forums have moved!

General => Remote Control => ImperiHome (Android) => Topic started by: goltoof on June 17, 2015, 12:31:21 am

Title: Can't Pro users have one install?
Post by: goltoof on June 17, 2015, 12:31:21 am
Is it really necessary for me to have both "Imperihome" and "Imperihome Pro" on my phone?

Its just silly is all.  Most software doesnt tequire it be installed twice for it to work.
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: Cor on June 17, 2015, 04:26:00 am
I don't think it is installed twice ( although I am not an expert) , I rather think it is an unlock key.  After installation whichever "app" you tap , it opens the same.

Cor
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: tomtcom on June 25, 2015, 11:56:07 am
Cor is correct. You should address this by emailing Imperhiome's support email. It's in the app somewhere.
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: gerardosamara on June 25, 2015, 12:21:41 pm

https://imperihome.zendesk.com/hc/en-us/articles/200954473-What-are-the-differences-between-Free-and-Pro-versions-
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: goltoof on October 13, 2015, 11:27:37 am
Point is it's dumb having two icons for the same program.  No other app I've ever paid for requires this.  It takes up unecessary space and is bad design.
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: TommyE on October 13, 2015, 02:41:30 pm
Cannot agree more.

Tommye
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: integlikewhoa on October 13, 2015, 02:48:03 pm
I'm with you on this. Two icons = stupid
Title: Re: Can't Pro users have one install?
Post by: Chrisfraser05 on January 07, 2016, 09:41:18 am
Ditto