The Vera Community forums have moved!

General => Irrigation Control => Topic started by: seanh on July 26, 2016, 02:56:09 pm

Title: OpenSprinkler Issues with New UI7 Firmware
Post by: seanh on July 26, 2016, 02:56:09 pm
I have upgraded my Vera Plus firmware to 7.0.15 version.  Since the upgrade, i have been having random Can't Detect Device errors, The status is no longer updating, and sometimes commands arent being processed at all.  Anyone else having these issues?  Is there a good way to troubleshoot what is going on and resolve?

Thanks
Title: Re: OpenSprinkler Issues with New UI7 Firmware
Post by: seanh on August 16, 2016, 06:42:23 pm
Found the issue - firmware wiped out the Json parser, reinstalled and back to normal
Title: Re: OpenSprinkler Issues with New UI7 Firmware
Post by: potatohead on June 28, 2017, 05:45:36 pm
Do you have the directions for getting OS to work with Vera UI7?  I currently have a OS 1.4 installed on my Vera.  I can see the zone, but they dont turn on/off for me.  I see various posts about having to update the jason files after installing the OS app, but i havent been able to find the full set of directions.
Title: Re: OpenSprinkler Issues with New UI7 Firmware
Post by: tbully on July 09, 2017, 11:24:09 am
Found the issue - firmware wiped out the Json parser, reinstalled and back to normal

Can you expand on this?  I'm running in to the same issue.
Title: Re: OpenSprinkler Issues with New UI7 Firmware
Post by: tbully on July 09, 2017, 11:57:30 am
Found the issue - firmware wiped out the Json parser, reinstalled and back to normal

Can you expand on this?  I'm running in to the same issue.

Apologies.  Stupid question.  I just moved to a VeraSecure and forgot about the JSON Parser and newer Opensprinkler Files that had to be manually uploaded due to the newer firmware.