The Vera Community forums have moved!

General => Upgrading => Topic started by: Wallace4793 on December 24, 2016, 06:59:38 am

Title: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: Wallace4793 on December 24, 2016, 06:59:38 am
Hi,

There are lots of threads on this UI7 bug. I tried upgrading and got lots of these so downgraded again. Any idea is this is confirmed as fixed in the new beta?

John
Title: Re: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: Slartibartfast on December 24, 2016, 07:21:29 am
Not for me on my scene controller
Title: Re: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: Wallace4793 on December 24, 2016, 09:51:26 am
Jeez... are they ever going to fix this bug. Have MCV even acknowledged it?
Title: Re: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: Slartibartfast on December 24, 2016, 10:03:06 am
To be honest. In my case it makes no difference. All the scenes work and it's just a permanent red message which I can ignore.
Title: Re: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: Don Phillips on December 24, 2016, 11:19:30 am
Same here, the devices are working so I ignore the "error".
Title: Re: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: kf6dlq on December 26, 2016, 10:36:26 am
I force it to never poll the two battery devices it does it on (set to 0), after it reconfigures them, the error goes away for good.  For some reason, it just happens on 2 of my 5 battery devices.  Workaround, but it does work.
Title: Re: Cant Detect Device Bug.... is it finally fixed?
Post by: Don Phillips on January 01, 2017, 08:03:26 pm
This may not be ideal but I have a DVR plug-in always in error, and 1 of those door sensors. I added this in the startup lua:
luup.set_failure(false,88)
luup.set_failure(false,73)
return true

In my case, device 88 is the DVR, and device 73 is my garage man door sensor. Now, no "can't detect device" error.