Vera - Smarter Home Control Forum

General => General => Topic started by: SharpTJ on April 11, 2018, 03:06:53 pm

Title: How to name a sensor
Post by: SharpTJ on April 11, 2018, 03:06:53 pm
I have replaced all my smoke with 1st ALERT CO/smoke sensors... They all paired and everything works perfectly... Except when I get a  notification, it looks like this, rather than displaying the name that shows is the control panel.   I want to say something like Hall CO or Master Smoke
Title: Re: How to name a sensor
Post by: Don Phillips on April 11, 2018, 09:55:22 pm
Try the Vera Alerts plug-in. It allows you to customize your alert message and push it to many different places.
Title: Re: How to name a sensor
Post by: onepointbrewing on April 12, 2018, 08:42:38 pm
Or you could use autovera then you can do anything!