The Vera Community forums have moved!

General => Getting Started & Initial Setup => Topic started by: kmaci3k on November 13, 2011, 07:20:33 am

Title: Configuration of Aeon 4-in1
Post by: kmaci3k on November 13, 2011, 07:20:33 am
Hello,

I bought this device http://www.aeon-labs.com/site/products/view/7/, configured as it is written here: http://wiki.mios.com/index.php/Aeon_4in1. When I am in test mode(?) I set 'wakeup interval' to 240 seconds and 'poll node at mos once every' 60 seconds.
If I am in test mode and I hit 'poll now' button, then temperature humidity etc. updates, but when I change to normal operation 'poll now' does not work and temperature does not updates at all.

Does any one have this sensor and can help ?
Title: Re: Configuration of Aeon 4-in1
Post by: oTi@ on November 13, 2011, 07:39:16 am
[...] but when I change to normal operation 'poll now' does not work and temperature does not updates at all.
Does the temperature never update (you'd have to wait for the wake-up interval)?

Quote
Does any one have this sensor and can help ?
There's a topic on this device here (http://forum.micasaverde.com/index.php/topic,3831.msg19202.html#msg19202).

BTW, which Vera firmware version are you running?
Title: Re: Configuration of Aeon 4-in1
Post by: kmaci3k on November 18, 2011, 06:23:11 pm
Temperature updates only if I press black button on the bottom of sensor or when I send poll comand to sensor. So let's say I found solution but I am stiil curious If the sensor should update automatically.
Title: Re: Configuration of Aeon 4-in1
Post by: myhomeserver on November 20, 2011, 08:06:00 am
Works fine for me, I've had one of these for a few months now