The Vera Community forums have moved!

Advanced => Plugins & Plugin Development => Programming => AutoVera => Topic started by: mikee123 on February 20, 2016, 12:28:45 pm

Title: AutoVera does not find my Vera Plus
Post by: mikee123 on February 20, 2016, 12:28:45 pm
I have just upgraded to Vera PLus. My autoVera does not find any Vera's when I search with my credentials
When I enable syetm logs as suggested and search, i get:
Inserted 0 UI5 veras
Deleted 0 veras before refreshing
Title: Re: AutoVera does not find my Vera Plus
Post by: tomtcom on February 20, 2016, 01:51:49 pm
I have just upgraded to Vera PLus. My autoVera does not find any Vera's when I search with my credentials
When I enable syetm logs as suggested and search, i get:
Inserted 0 UI5 veras
Deleted 0 veras before refreshing

Go to forum.joaoapps.com. Ask Joao about it. Since it is new he might need to do an update. Could be some different connection string.
Title: Re: AutoVera does not find my Vera Plus
Post by: mikee123 on February 20, 2016, 02:21:35 pm
yes good idea, done that