The Vera Community forums have moved!

General => Remote Control => VeraMate (iOS) => Topic started by: timmy2 on December 18, 2017, 10:38:16 pm

Title: "Loading" for a while then all Veramate icons disappear for even longer!?!
Post by: timmy2 on December 18, 2017, 10:38:16 pm
Veramate has been wonderfully reliable since it was released, but after upgrading from an iPhone 7+ to an 8+ the Loading message appears for a few seconds, then fades out, then all of Veramate's icons (controls?) fade out, leaving only its wallpaper. It can take 30 seconds or more for the icons to return.  I'm using IOS 11.2.1 and Veramate Version 11.9.1.2, IAP:Premium.

Is this a known issue and has anyone solved it?
Title: Re: "Loading" for a while then all Veramate icons disappear for even longer!?!
Post by: RichardPHarvey on December 19, 2017, 12:55:46 pm
Happens to me as well on my new iPhone X
Title: Re: "Loading" for a while then all Veramate icons disappear for even longer!?!
Post by: agoodman82 on March 20, 2018, 12:38:07 am
Same here. When it first loads up the wait is very, very long... I wish the app was much quicker to load and respond. I'm often finding now that the app needs to be closed and re-opened because it doesn't refresh properly -- it often shows my devices in the wrong state because it wasn't refreshed :(
Title: Re: "Loading" for a while then all Veramate icons disappear for even longer!?!
Post by: wsenf on May 14, 2018, 06:02:24 pm
Hi there. Same problem here. Anyone have a solution yet?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk