We have moved at community.getvera.com

Author Topic: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?  (Read 411 times)

Offline reneboer

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1574
  • Karma: +110/-31
Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« on: February 28, 2019, 05:19:22 am »
Hi,

When using the forum i occasionally still get redirected the the maintenance.getvera.com page. For example on the Show unread posts link. Anyone else having this? Browser refresh does not help.

Cheers Rene
2xVeraLite, VeraEdge, openLuup, ALTUI, 20 switches, 10 dimmers, 20 sensors, 10 scene controllers, 1 Harmony Hub, many plug-ins. Not enough time.

Offline Sorin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1135
  • Karma: +103/-11
Re: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« Reply #1 on: February 28, 2019, 06:02:47 am »
Hi Rene, we had a brief maintenance yesterday but not today. Some possible cache issues?
I'm double checking with the networking team to verify the redirects.
« Last Edit: February 28, 2019, 06:08:45 am by Sorin »
Sorin M. ▾ Community Manager
Vera Control, Ltd. ▾ Smarter Home Control  ▾ support@getvera.com ▾www.getvera.com ▾ +1 (866) 966-2272

HOURS OF OPERATION for Customer Care Department - 24/7

Offline Catman

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 338
  • Karma: +10/-0
Re: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« Reply #2 on: February 28, 2019, 06:11:56 am »
I had to clear my cache and restart Chrome to stop it from happening

C

Offline Domoworking

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
  • Karma: +4/-0
Re: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« Reply #3 on: February 28, 2019, 06:28:18 pm »
I also has some cache issue with chrome. Just clear it.

Offline Don Phillips

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1464
  • Karma: +41/-36
Re: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« Reply #4 on: February 28, 2019, 08:32:25 pm »
No issues here using Edge.
Vera 3, 1.7.1040, CT101, Everspring Motion, GE/Jasco Switch/Dimmer, Leviton outlet, AeonLabs sensor, NuTone garage door, Blue Iris, Sricam SP011, iPhone locator, APCUPSD, VeraMate, VeraAlerts, PLEG, House Modes, Countdown Timer, DVR, Virtual/Multi Switch, LB60Z-1 bulb, Hue, Alexa, Zooz 4-1

Offline reneboer

  • Beta Testers
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1574
  • Karma: +110/-31
Re: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« Reply #5 on: March 01, 2019, 08:58:06 am »
Hi Sorin,

Clearing the (firefox) cache indeed was needed. Normally a simple refresh should do. Maybe it is worsend because I'm behind a proxy, not sure.

Cheers Rene
2xVeraLite, VeraEdge, openLuup, ALTUI, 20 switches, 10 dimmers, 20 sensors, 10 scene controllers, 1 Harmony Hub, many plug-ins. Not enough time.

Offline Catman

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 338
  • Karma: +10/-0
Re: Anyone also still getting redirects to the maintenance portal?
« Reply #6 on: March 01, 2019, 09:02:46 am »
Hi Sorin,

Clearing the (firefox) cache indeed was needed. Normally a simple refresh should do. Maybe it is worsend because I'm behind a proxy, not sure.

Cheers Rene

Certainly my company proxy causes issues
C