Author Topic: Push notification problem  (Read 1651 times)

Offline duiffie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 126
  • Karma: +2/-0
Push notification problem
« on: December 08, 2013, 07:35:37 am »
It seems that, since a few days, push notifications don't work anymore. My Vera sends them, but I don't see anything happening on my phone anymore. Push notifications in iOS and in automator.app are both enabled. Testing notifications via http://push.automatorapp.com doesn't work anymore too, nothing happens on the phone. Is anyone else experiencing these problems?

Edit: My iPhone is currently running iOS 7.1 beta 1, that may be the problem but can anyone confirm that or that it still works with iOS 7.0.4 or lower?
« Last Edit: December 08, 2013, 08:02:09 am by duiffie »
Vera2 (1.5.622)

Offline automator.app

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 307
  • Karma: +2/-1
Re: Push notification problem
« Reply #1 on: December 08, 2013, 11:05:54 am »
Our web hosting company has upgraded the servers that host our software.  I believe this is causing some issues.  We are investigating.
Automator.app is dead.

Offline automator.app

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 307
  • Karma: +2/-1
Re: Push notification problem
« Reply #2 on: December 08, 2013, 11:56:20 am »
Should be working now.
Automator.app is dead.

Offline duiffie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 126
  • Karma: +2/-0
Re: Push notification problem
« Reply #3 on: December 08, 2013, 12:35:32 pm »
Should be working now.
Yes, tested and works again. Thanks!
Vera2 (1.5.622)