Author Topic: HarmonyHub  (Read 425 times)

Offline swine

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
HarmonyHub
« on: February 10, 2017, 04:48:31 pm »
Hi all,

I currently have 2 Harmony Hubs on my network, they both work through the app in the ui7 on my edge controller.  The issue im having is that one of them keeps loosing the ip address configuration.  I have the DHCP static reservation for both hubs but the controller always forgets the one in the living room.  Always the same one never the other one.  Anyone see this behavior or have a fix for it.  I have newest firmware on everything.

Offline rafale77

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 643
  • Karma: +35/-20
Re: HarmonyHub
« Reply #1 on: February 10, 2017, 08:14:01 pm »
I have 2 of these as well and never encountered this problem. Are you losing the ip address configuration on the vera app or is it dropping from your network?
If it is dropping from your network, you might want to look at either your wifi coverage and make sure you have no ip address conflicts.
127 zwave nodes, 8 zigbee nodes, 256 devices, 17 apps, 122 scenes on a Vera Plus linked with Echo and HomeKit through bridges

Offline swine

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: HarmonyHub
« Reply #2 on: February 10, 2017, 09:32:09 pm »
its the vera thats loosing the ip, so weird its daily.  I log into the control unit re-enter the ip and and then its fine for another 24 hours

Offline rafale77

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 643
  • Karma: +35/-20
Re: HarmonyHub
« Reply #3 on: February 11, 2017, 01:48:21 am »
Might want to post in the plugin section under the harmony plugin section. Reneboer will likely ask you for some logs.
127 zwave nodes, 8 zigbee nodes, 256 devices, 17 apps, 122 scenes on a Vera Plus linked with Echo and HomeKit through bridges

Offline swine

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: HarmonyHub
« Reply #4 on: February 11, 2017, 07:00:35 pm »
ok will do, didnt know that existed